De nou ens trobem
Semestral Juny 2024

Una vegada més, hem celebrat la nostra trobada semestral. Per Coopdevs, aquesta fita és immensa: és el moment de reflexionar sobre qui som i qui volem ser, què necessitem i què ens sobra. És l’oportunitat per recordar-nos, entre totes, per què existim i quin és el nostre objectiu.

A la trobada hi parlem de tot i amb tots, de la vida, de literatura, de filosofia, de política i, evidentment, de coses de frikis. Ens enfortim com a col·lectiu i reafirmem el nostre compromís amb els valors que ens defineixen. Reflexionem sobre els èxits assolits, els problemes superats i els desafiaments que ens esperen.

Som 11 persones i algunes de nosaltres estan a molta distància de les altres així que el fet de trobar-nos físicament i poder-nos abraçar és absolutament fantàstic. I més si podem compartir un cafè o una piscina o una cervesa mentre fem broma, parlem de la vida, de la nostra quotidianitat, del nostre espai.

Diuen que la vida no és només treballar, i també és cert que treballar no és només tirar projectes endavant. Treballar és molt més: és fer-ho amb una finalitat, un full de ruta i una intenció clara. Així ho entenem i així intentem transformar el nostre entorn. La semestral ens serveix per posar les fites per fer-ho possible.

Recordo que a la carrera sovint comentàvem: «s'aprèn més informàtica al bar que a les aules». És així, en l’ambient distès i amb informació de varies persones se n’aprèn molt més que no amb un pensament seqüencial i estructurat. I d’això serveix la semestral, per crear aquell espai compartit i còmode on puguem aprendre i treballar tots a velocitat supersònica.

Venen mesos apassionants, molts projectes que anireu veient. Ve feina, molta feina, i ens veiem amb forces de fer-la.

Prepareu-vos que venim amb les piles carregadíssimes!

 
Novetats Coopdevs - Primavera 2024
butlletí Coopdevs